Every purchase of RM80 and above, get FREE POSTAGE (West Malaysia Only)
Cart 0

Tutorial Bawal Labuh Bidang 60

Assalamualaikum ukhti!

Tutorial tudung bawal labuh bidang 60

Ni first time kak wani posting kat blog di website www.cunaqueen.com. oklaa, untuk first posting ni kakwani nak share tutorial yang pernah kami share dulu-dulu. Masa CunaQueen jual tudung bawal labuh printed munge-munge, hehe. So, korang boleh lah torai style macam ni, cantik sangat taww. Check this out!

Tutorial Rayna.jpg


Steps as follows:
1. Lipat dua dan jadikan seperti shawl, panjang dan pendek seperti dalam gambar
2. Letak di kepala dan pin kan di bawah dagu, sebelah pendek dan sebelah panjang
3. Bawa hujung panjang ke atas kepala
4. Pin atas kepala dan kemaskan dibahagian bahu mengikut labuh yang dikehendaki
5. TADAAA, sudah syiapp. ok, jom p taman bunga, hehehe
6. Pandangan belakang

Sila-sila lah SHARE tutorial ni dengan sahabat2 yang lain, selamat mencuba.



Newer post