Every purchase of RM80 and above, get FREE POSTAGE (West Malaysia Only)
Cart 0

Tudung Raudhah Umrah Haji, tudung pocket pertama di Malaysia bakal DILANCARKAN

Tudung Pocket Raudhah 2.0 akan dilancarkan!

Setelah kebanyakan color untuk batch pertama SOLD OUT dalam tempoh masa seminggu, kini CunaQueen akan melancarkan Tudung Pocket Raudhah 2.0! kali ni didatangkan dengan 9 warna!

tudung-labuh-umrah-haji.jpg

cantik tak tudung ni? nak tau ape yang special tentang tudung ni tak?

hahhh, specialnya sebab ia BERPOCKET, hehe. well ni antara inovasi tudung yang kak wani bawakan untuk memudahkan sesiapa sahaja yang bakal mengerjakan haji atau umrah. Pocket tudung ni cukup untuk korang letakkan passport & handphone korang, so kalau nak pergi mana pon tak perlu risau dahh!

Teaser 2.jpg

Cer tengok tang pocket tu, korang jangan risau, jahitan nya cukup kemas dan cantik terletak sebabnya jenis zip yang digunakan ringan dan material tudungnya tidak melorot

Teaser 14.jpg

untuk korang yang nak nampak fesyen sikit, tudung ni pon boleh buat style flowwy like princess taww. hahhh, jangan pantang sebelah mata dengan tudung ni, hehe

tudung-labuh-umrah-haji.jpg

So, nantikan ye dearss. Insyaallah akan release dalam masa terdekat  



Older post Newer post