Every purchase of RM80 and above, get FREE POSTAGE (West Malaysia Only)
Cart 0

[ NEW RELEASE ] Tudung Sarung WARDAH Decot Edition

[ #NEW_RELEASE ] TUDUNG SARUNG LABUH WARDAH DECOT EDITION DILANCARKAN! IA #IRONLESS #TRAVELREADY & #PERFECTAWNING


... Dah dapatkan Tudung Sarung Wardah edisi #benanghitam yang CunaQueen keluarkan sebelum ni? hahh, macam tu lah behave nya awning untuk Wardah Edisi Decot ni
.
[ #BONUS ] Semua tudung sarung kami menggunakan teknik #perfectawning, so part awning tu tak perlu risau, confirm terbentuk elok sepanjang hari


tudung-labuh-sarung-haji-umrah-ironless


=========
DETAILS TUDUNG WARDAH DECOT
=========

(+) Material awning Denim Cotton, lembut dan kekal terletak sepanjang hari

(+) Material tudung Moss Crepe yang tidak memerlukan sesi gosok-menggosok di pagi hari! Yess! it is IRONLESS!

(+) Available dalam 2 size dan 9 pilihan warna. Refer comment untuk ukuran size

(+) Berdagu dan super duper instant, sekali sarung dah #cumil


Ukuran-tudung-sarung-labuh-ironless


Dapatkan segera!

https://cunaqueen.com/collections/tudung-sarung-wardah-decot



Older post